Je wilt een Amsterbankje aan je gevel! Mooi!

Doorloop de volgende 3 stappen om zo snel mogelijk te kunnen genieten van je verlengde huiskamer!

Amsterbankje bestellen

 

  1. Bepaal de geschikte afmeting van het te bestellen Amsterbankje. Het is meestal het mooist als je circa 80-90% van de beschikbare gevel benut voor het bankje.
  2. Is je gevel geschikt om het Amsterbankje aan te monteren? Wij monteren het Amsterbankje met chemische ankers op een zithoogte van 45 cm van de grond. Afhankelijk van het gekozen formaat van het Amsterbankje worden er 2 of 3 dragers geplaatst. Daar moet op de gevel wel ruimte voor zijn. Bepaal aan de hand van dit overzicht of de bevestigingspunten op je gevel geplaatst kunnen worden. >> Montage handleiding
  3. Voor sommige locaties binnen Amsterdam is er formeel een vergunning nodig om een gevelbankje te plaatsen; meer info vind je op amsterdam.nl of neem contact op met de gemeente: tel: 14020.
  4. Je weet welk formaat bank je wilt. Bestel en betaal hem op deze site    
Gratis Advies

Twijfel je over de juiste afmeting van het te bestellen bankje of over of je gevel geschikt is voor montage?  Laat ons adviseren. In (groot) Amsterdam rijden we gewoon even langs om je gevel te bekijken; daarbuiten kunnen we (meestal) op basis van een foto van de gevel een advies uitbrengen.

 

 

Contact

Levering & Montage

Wij komen je bankje binnen twee weken bij je bezorgen. Wil je gebruik maken van onze vakman voor montage? Dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je op om een afspraak voor montage te maken; dat kan meestal binnen 4 weken.